Achterwand 120cm (in kleur van het frame)

€ 101,64 € 84,00
Met behulp van onze Achterwand van 120cm heeft u altijd de beschikking over privacy rondom uw werkplek!

De achterwand is vrij eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde beugels. Deze beugels zijn bevestigd aan de onderkant van het bureaublad.

Deze achterwand Komt het best tot zijn recht onder bureaubladen van 120cm, tevens heeft het product een hoogte van 39cm. Mocht u op zoek zijn naar een achterwand met een ander formaat, bekijk dan onze verschillende afmetingen rondom dit product. Om deze te kunnen bekijken gaat u naar de categorie accessoires en daarna vervolgens naar het kopje “voor bureaus”.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUAW120X