5-deurs kledingkast

€ 332,75 € 275,00
Bekijk nu onze kledingkast met maar liefst vijf deuren. Elke deur van deze kast is bovendien afzonderlijk afsluitbaar door middel van vijf verschillende cilindersloten, hierbij zijn er twee sleutels per slot inbegrepen. Deze kast is gemaakt van epoxy gelakt metaal en alleen in de kleur grijs bestelbaar.

De totale afmeting van deze kast is: 195cm hoog bij 40cm breed en met een diepte van 45cm. Deze 5-deurskast beschikt over een etikethouder waar de gebruiker zijn of haar naam op kan zetten!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU06005HK
MerkVan Dooren
MateriaalEpoxy gelakt metaal