3-deurs kledingkast

€ 373,89 € 309,00
Opties
Met een 3-deurs kledingkast geef je mensen de gelegenheid hun jassen, tassen en persoonlijke eigendommen netjes op te bergen. Achter elke deur vind je een garderobe railing met daarboven een hoedenplank. Bovendien zijn de deuren afsluitbaar door middel van een hangslot (dienen los besteld te worden), waardoor ook kostbare eigendommen veilig zijn. Krijgen de gebruikers een persoonlijk kastje? Dan kan dit met de etikettenhouder aangegeven worden.

Door de gelaste constructie is de garderobekast uitermate solide, terwijl de ontluchtingssleuven voorkomen dat vocht zich in de compartimenten verzamelt. De kast is verkrijgbaar in het lichtgrijs en uitbreidbaar met een set voetjes om de kast op hoogte te zetten. De afmetingen (zonder voetjes) zijn H180xB87xD50cm. Pas op lichte lakschade bij deze kast is mogelijk.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Heeft dit product raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar wenst u toch alternatieven te bekijken? Ook zijn er alternatieven in het assortiment opgenomen zoals de 2-deurskast of de 5-deurskast. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar kasten, vanuit hier kan er geklikt worden op garderobekasten waar de alternatieven te zien zijn

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU06183
MerkVan Dooren
MateriaalEpoxy gelakt metaal