06-serie Kantoortafel 80x80cm

€ 156,09 € 129,00
Bent u nodig op zoek naar een zeer compacte tafel in een beperkte ruimte? Bekijk dan nu deze kantoortafel van 80x80cm. Deze kantoortafel is zoals de naam het al zegt een geschikte tafel voor bijvoorbeeld werknemers op kantoor, bouwplaatsen of scholen!

Het formaat van 80x80cm is de kleinste kantoortafel binnen het assortiment. Deze tafel bestaat uit een melamine blad in combinatie met een metalen frame. Dit product kent een vaste hoogte van 76cm waarbij de poten een omvang hebben van 3x3cm. Aan de hand van een schroefdraad en een bout kunnen de poten aan het frame bevestigd worden.

De tafelbladen zijn standaard leverbaar in de kleur licht eiken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, beton look of wit. Wat betreft het frame is er de keuze uit de kleuren; aluminium, zwart en lichtgrijs.

Bent u geïnteresseerd in de tafel maar wenst u een ander formaat? Deze tafel is ook beschikbaar in de afmetingen; 120x-,140x-,160x-,180x,- en 200x80cm.
Om deze alternatieven te bekijken dient u vanaf de homepagina te klikken op het menu bureaus/tafels vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “tafels met vaste hoogte” waar de alternatieven te bekijken zijn!

in het geval dat er op uw orderbevestiging voorraad wordt weergegeven op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn of heeft u een vraag over de levertijd van een product? Bel ons! Een van onze verkoopmedewerkers stelt u bij het hebben van vragen graag te woord!

Meer informatie
SKU06080KT
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (76 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel80 cm x 80 cm