06-serie Kantoortafel 200x100cm

€ 296,45 € 245,00
De kantoortafels van onze 06-serie zijn al decennialang een vertrouwd beeld op bouwplaatsen, op scholen en op andere werkplekken. De tafels zijn dan ook al jarenlang een vaste waarde in ons assortiment. Met een vaste hoogte van 76 cm zijn ze dan ook geschikt voor een groot publiek, of zou nou moeten overleggen of juist genieten van een welverdiende pauze. Door hun relatief lichte gewicht en het feit dat de poten eenvoudig te monteren en demonteren zijn, zijn de kantoortafels eenvoudig in gebruik. Deze kantoortafel van 200x100cm is het grootste model dat we standaard op voorraad hebben.

Het metalen onderstel van de kantoortafel is afgewerkt met epoxycoating in kleur lichtgrijs, zwart of aluminium. Daarnaast zijn de kantoortafels, zoals je van ons gewend bent, standaard te leveren met een tafelblad in de kleur licht eiken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, beton look of wit: ze passen dus perfect bij de rest van je werkplek! Ben je op zoek naar een andere maat of kleur? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag over de mogelijkheden!

Bent u geïnteresseerd in dit product maar wenst u een ander formaat? Ook is dit product beschikbaar in diverse uitvoeringen zoals; 120x-,140x-,180x- en 200x80cm! Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “bureaus/tafels” vanuit hier kan er geklikt op de categorie “tafels met vaste hoogte” waar de andere uitvoering te bekijken is!

Als u nog wat vragen heeft over bovenstaand product dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Dit kan eenvoudig door te bellen naar ons algemene nummer, dit nummer staat vermeld op de homepagina!

Meer informatie
SKU06200KT
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (76 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel200 cm x 100 cm