06-serie Kantoortafel 180x80cm

€ 252,89 € 209,00
zoekt u naar een “kantoortafel” waarbij gemak en comfort hoog in het vaandel staan? De kantoorruimte is beperkt maar een tafel is toch echt gewenst? Bekijk dan nu deze compacte kantoortafel afkomstig uit de 06-serie in de afmeting 180x80cm!

Het formaat 180x80cm is een van de meest voorkomende maten  binnen ons assortiment wat betreft “kantoortafels”. Wenst u uw spullen op te bergen? Onze kantoortafels zijn namelijk eenvoudig te combineren met een rolblok indien er gedacht moet worden aan opslagruimte!

Met een vaste hoogte van 76 cm zijn ze geschikt voor het grootste deel van de mensen. Ze zijn eenvoudig in gebruik: door het relatief lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en de poten zijn probleemloos te monteren en demonteren! De kantoortafels hebben een metalen onderstel dat is afgewerkt met epoxycoating in de kleur lichtgrijs, zwart of aluminium. De omvang van de 06-seriepoten zijn 3x3cm.

De tafelbladen zijn standaard leverbaar in de kleur licht eiken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, beton look of wit. Hierdoor passen ze naadloos bij de rest van je werkplek! Ben je toch op zoek naar een andere maat of kleur? Neem dan contact met ons op en we kijken graag hoe we je verder kunnen helpen!

Bent u geïnteresseerd in de tafel maar wenst u toch echter een ander formaat? Ook zijn deze kantoortafels verkrijgbaar in de afmetingen; 120x-,140x-,160x-, en 200x80cm!

in het geval dat er op uw orderbevestiging voorraad wordt weergegeven op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn of heeft u een vraag over de levertijd van een product? Bel ons! Een van onze verkoopmedewerkers stelt u bij het hebben van vragen graag te woord!

Meer informatie
SKU06188KT
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (76 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel180 cm x 80 cm