Nieuw: elektrische zit/sta-tafel HOLA

Maak kennis met ons nieuwste ergonomische bureau: HOLA!

Was het je goede voornemen voor 2019 om je kantoor om te toveren in een gezonde werkplek? Of is het misschien al langer tijd om dat oude bureau te vervangen door een ergonomische zit/sta-tafel? Wat je reden ook is, dit is hét moment voor de aanschaf van een modern bureau. De ergonomische markt is continu in beweging om aan de hoogste eisen te voldoen. Ook bij Van Dooren Kantoormeubelen zitten we niet stil en introduceren we een nieuw bureau in onze serie ergonomische producten: de HOLA!

Een compleet ergonomisch bureau

De HOLA is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en de modernste ergonomische eisen. Door middel van 2 motoren beweegt het werkblad zich nagenoeg geruisloos op en neer. Daarnaast wordt het bureau standaard geleverd met een elektronisch memory display (zie afbeelding). Hiermee verstel je niet alleen de hoogte van je bureau, maar kun je tevens de huidige hoogte aflezen en drie standen opslaan. Perfect als een bureau regelmatig door dezelfde persoon/personen wordt gebruikt. De elektrische zit/sta-tafel is verstelbaar van 65 tot 130 cm (incl. werkblad) en voldoet daarmee aan de meest recente wensen van de ARBO.

De mogelijkheden van HOLA

Een stijlvol design voor ieder kantoor

Een werkplek moet gezond en gebruiksvriendelijk zijn, maar hoeft daarbij niet op design in te leveren. Ook dat wordt onderstreept door de HOLA. Met de afgeronde voet (zie afbeelding) onderscheid het ergonomische bureau zich nadrukkelijk van andere zit/sta-tafels, maar is net zo stabiel als vergelijkbare hoogwaardige werkplekken. De elektrisch verstelbare HOLA bureaus zijn leverbaar met een aluminium frame en onze acht standaard bladkleuren: beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs midden eiken, natuur eiken, wildperen en wit. Hierdoor passen ze in vrijwel iedere kantoorinrichting. Op zoek naar iets unieks? Neem dan een kijkje welke andere bladkeuren wij, tegen meerprijs en met afwijkende levertijd, nog meer kunnen leveren!

Nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken in onze showroom en ervaar zelf het gemak van de HOLA!

Iedere ergonomische werkplek verdient een ergonomische bureaustoel

Ben je op zoek naar een complete gezonde werkplek? Neem dan ook een kijkje naar de ergonomische bureaustoelen van SITLIFE, een perfecte aanvulling op een nieuw HOLA bureau. Voor de wie er liever comfortabel bij staat hebben we ook de ELISE stahulp of de gloednieuwe muvmat Active-vloermat, die het lichaam ontlast, de gewrichten beschermt en helpt bij het verlichten van vermoeide benen. Of blijf gedurende de werkdag juist in beweging met de DESKY bureaufiets, verkrijgbaar in maar liefst 12 kleurencombinaties. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus maak je werkplek vandaag nog gezonder!

Perfect bij de HOLA
 1. Bureaufiets DESKY
  Bureaufiets DESKY
  € 325,49 € 269,00
 2. Stahulp ELISE
  Stahulp ELISE
  € 289,19 € 239,00
 3. SITLIFE Bureaustoel POLARIS
  SITLIFE Bureaustoel POLARIS
  € 410,19 € 339,00