Verrijdbare Klaptafel MELU 260x100cm

€ 688,49 € 569,00

Bent u op zoek naar een “makkelijk” vervoerbare klaptafel die bovendien ook nog eens voorzien is van verrijdbare wielen?  Onze Melu klaptafel heeft een afmeting van 260x100cm, heeft een vaste hoogte van 76cm hoog en kan eenvoudig in twee delen ingeklapt worden. Door middel van deze mogelijk neemt deze tafel minder ruimte in beslag dan je van tevoren verwacht wordt. De afmetingen van de klaptafel indien ingeklapt komen neer op: 152cm hoog bij 36cm diep bij 100cm breed. 

Wat betreft de bladkleuren is er keuze uit een van onze standaardbladkleuren. Het frame is gemaakt van metaal en enkel verkrijgbaar in de kleur zwart. 

Mocht deze klaptafel in de door u gewenste kleurencombinatie voorradig zijn dan betreft de leveringsverwachting ongeveer tien werkdagen.  Indien de gewenste kleurencombinatie niet op voorraad is zal er een andere leveringsverwachting worden aangegeven op de orderbevestiging.

Toch een maatje kleiner? Bekijk nu ook onze verrijdbare Claro klaptafel mits u op zoek bent naar een kleinere klaptafel. Bovendien is de Melu ook verkrijgbaar in het formaat 240x80cm! 

 

Meer informatie
SKUMEL260
MerkVan Dooren
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Afmetingen Bureau/Tafel260 cm x 100 cm
HoogteVaste hoogte (76 cm)