Swopper STANDARD

De Swopper STANDARD is het instapmodel van de Swopper-serie, maar dat maakt dit model niet minder ergonomisch! De gepatenteerde 3D mechaniek houdt je continu in beweging en ondersteunt actief zitten, waardoor verschillende spiergroepen worden aangesproken. De ergonomische stoel is standaard voorzien van zwarte kunstlederen bekleding (80% katoen/20% kunststof). Hierdoor is de Swopper STANDARD ideaal als je stoel tegen wat vuil of een stootje moet kunnen. De veer is zwart, de basis kan geleverd worden in antraciet of, tegen meerprijs, in titaan.

Een stoel van Swopper is de perfecte toevoeging voor een ergonomische werkplek. Door je werkplek ergonomisch in te richten voorkom je een slechte werkhouding en worden nek-, schouder- en rugklachten of zelfs chronische pijn voorkomen.

Daarnaast is het mogelijk de Swopper STANDARD uit te breiden met twee mogelijke opties. Allereerst kan de stoel geleverd worden met een voetenring met geremde wielen (meerprijs: €27,94), die geschikt zijn voor alle vloeren en voldoen aan de DIN EN 12529 normering. Ook is er de verstelbare DYNAMIC rugleuning (€ 79,82) die heel eenvoudig losgehaald en gemonteerd kan worden.
Meer informatie
SKUSWOPS
MerkSwopper
LevertijdCirca 3 weken