Swopper CLASSIC

€ 598,95 € 495,00
Opties
Wie aan de Swopper denkt, denkt aan de Swopper CLASSIC. Natuurlijk valt ook dit model op door de gepatenteerde 3D mechaniek die je continu in beweging houdt en actief zitten ondersteunt, maar ook de kleuren werken mee aan de speelse uitstraling. De microvezel bekleding van deze ergonomische stoel is namelijk verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren! Wil je liever een luxere uitvoering? Dan kies je voor de Swopper CLASSIC met zwart PREMIUM-leer. Voor de medische sector is de stoel ook verkrijgbaar met wit Stamskin (beter bekend als de Swopper CARE): dankzij de hightech functie-stoffering is deze variant antibacterieel, anti-mycotisch en antimicrobieel.

Een stoel van Swopper is de perfecte toevoeging voor een ergonomische werkplek. Door je werkplek ergonomisch in te richten voorkom je een slechte werkhouding en worden nek-, schouder- en rugklachten of zelfs chronische pijn voorkomen.

De veer heeft dezelfde kleur als de bekleding, de basis kan geleverd worden in antraciet of, tegen meerprijs, in titaan. Daarnaast is het mogelijk de Swopper CLASSIC verder aan te passen aan je persoonlijke wensen. Zo kan de stoel geleverd worden met een voetenring met geremde wielen (meerprijs: €27,94), die geschikt zijn voor alle vloeren en voldoen aan de DIN EN 12529 normering. Ook is er de verstelbare DYNAMIC rugleuning (€ 79,82) die heel eenvoudig losgehaald en gemonteerd kan worden. Tenslotte is de Swopper CLASSIC ook te bestellen met de HIGH gasveer (€ 31,93), waardoor het bereik van de zithoogte veranderd tot 49 - 69 cm (normaal bereik: 45 - 59 cm).
Meer informatie
SKUSWOP
MerkSwopper
LevertijdCirca 3 weken