Werkstoelen

Werkstoelen

Onze werkstoelen zien er misschien eenvoudig uit, maar ze dragen op maar liefst twee manieren bij aan een productieve werkomgeving: ze ondersteunen bij het flexibel uitvoeren van verschillende werkzaamheden en stimuleren een actieve zithouding!

Lees meer

Filter  
Alles wissen
Prijs  
Selectie:
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Veelzijdige werkstoelen

De werkstoelen van Van Dooren Kantoormeubelen zien er misschien eenvoudig uit, maar ze dragen op maar liefst twee manieren bij aan een productieve werkomgeving. Door de bouw van de stoelenn ondersteunen ze bij het flexibel uitvoeren van beweeglijke werkzaamheden. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt op werkplekken variërend van kapsalons tot ateliers. Daarnaast stimuleren ze een actieve zithouding. De luxere modellen zijn zelfs uitgevoerd met een 3D BIOMECH zadel, waardoor deze twee eigenschappen maximaal worden benut!

Vind je perfecte stoel!

Een goede stoel is een persoonlijke keuze, dus kan het zijn dat er behoefte is aan gepast, professioneel advies. Kom daarom gerust langs in onze showroom en test de verschillende bureaustoelen zelf uit. Wil je een stoel langer en uitgebreider testen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een proefplaatsing, waarbij we tijdelijk een exemplaar op locatie kunnen leveren.

Terug naar boven