PINTA Alphabureau

€ 356,95 € 295,00
Een alphablad is aan een zijde van het blad dieper dan aan de andere zijde, waardoor het ideaal is voor grote beeldschermen of wanneer er werkruimte tussen de gebruiker en het beeldscherm moet zijn. Deze versie uit de Pinta-serie is de voordeligste alphatafel met alle ergonomische voordelen die horen bij onze instelbare bureaus!

Onze bureaus en tafels uit de Pinta-serie zijn al jaren de voordeligste oplossing voor een instelbaar bureau. Niet voor niets zijn tafels met deze T-poot de bestverkochte instelbare tafels uit ons assortiment! Wil je een bureau kopen met een mooi design, dan ben je bij Pinta ook aan het goede adres. De moderne en stijlvolle T-poot draagt door de slanke vorm bij aan een ruimtelijke uitstraling. Een mooi kantoor hoeft dus niet duur te zijn!

Wie op zoek is naar een voordelig ergonomisch bureau komt al snel uit bij een instelbare tafel. Een instelbaar bureau voldoet namelijk aan de Nederlandse Arbo-richtlijnen voor zittend werken, doordat ze in zijn te stellen op hoogtes van 62 tot 86 centimeter. Bij het installeren van de tafel kan de gewenste werkhoogte worden bepaald, maar in tegenstelling tot verstelbare tafels zoals een zit-sta bureau is het minder vanzelfsprekend om het bureau bij ieder gebruik op een andere hoogte te zetten. Onze instelbare bureaus zijn dan ook een voordeliger alternatief van deze in hoogte verstelbare bureaus.

Het onderstel van deze tafel is gemaakt van epoxy gelakt metaal (verkrijgbaar in zwart, wit en aluminium). Het gemelamineerde werkblad (verkrijgbaar in de kleuren beton look, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, licht eiken en wit) is afgewerkt met een pvc-stootrand. Wil je toch liever een andere kleur blad? Neem dan contact op voor de andere kleuropties en voor de mogelijkheden van een bureau op maat. Zo is er altijd een model dat bij je kantoor past.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUP118WAP
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteInstelbare hoogte (62-86 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel180 cm x 80 cm